Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

🌟 Μυστικοί Καθηγητές 🌟

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει στο launcher του παιχνιδιού το tip για τους μυστικούς καθηγητές. Αυτοί βρίσκονται σε όλη τη σπείρα, είτε κρυμμένοι είτε σε κοινή θέα. Σε αυτό το ποστ θα τους βρείτε όλους!  

*Στον οδηγό δε συμπεριλαμβάνονται οι εκπαιδευτές των αστρικών σχολών! Για αυτούς θα υπάρξει διαφορετικός οδηγός αργότερα.



Σαμπρίνα Γκρίνσταρ - Μαγούπολη - Πάρκο

Βρίσκεται στα μίνι παιχνίδια. Δε χρειάζεται να κάνετε κάποια αποστολή για να ξεκλειδώσετε τα ξόρκια της. 

Μαθαίνει ασπίδες -80% για κάθε σχολή. Προαπαίτηση για τα ξόρκια είναι να είστε στο επίπεδο 10 και άνω.






Θεριστής - Μαγούπολη - Νυκτόπολη

Για να φτάσετε σε αυτόν πρέπει να έχετε αποκτήσει πρόσβαση στη Νυκτόπολη από την αποστολή του επιπέδου 12. 

Μαθαίνει τα ξόρκια: Περισπασμός και Πρόκληση, καθώς επίσης και τα: Ειρήνευση, Γαλήνευση, Υποταγή, Καθησύχαση και Κατευνασμός. Προαπαίτηση για τα ξόρκια είναι να είστε στο επίπεδο 10 για τον Περισπασμό και 15 για τα υπόλοιπα.







Μίλντρεντ Φαρσίρ - Μαγούπολη - Λεωφόρος Κολοσσού

Θα τη βρείτε σε ένα μικρό κρυμμένο σπιτάκι, απέναντι από την Μίντυ Νεραϊδοκορώνα

Μαθαίνει τα ξόρκια: Σβήσιμο, Τήξη, Διάλυση, Μπέρδεμα, Εξαέρωση, Στραγγαλισμός και Απώλεια Ισσοροπίας (Με προαπαίτηση το επίπεδο 22). Επίσης μαθαίνει και τα απαραίτητα ξόρκια Παγίδα Ζωης (για τους Θεραπευτές) και Ανακάτεμα (με προαπαίτηση το επίπεδο 10).





Τίσ'μα - Κροκοτοπία - Η Όαση

Βρίσκεται στο μυστικό κατάστημα της Κροκοτοπίας. Μπορείτε να πάτε εκεί όταν θα είστε στην Κροκοτοπία για τουλάχιστον 50 λεπτά, ώστε οι οβελίσκοι να ενεργοποιηθούν. 

Μαθαίνει τα ξόρκια: Ασπίδα Τσιρακιού, Επίδραση σε Τσιράκι, Αποστράγγιση Υγείας και Θεραπεία Τσιρακιού. Προαπαίτηση για τα ξόρκια είναι να είστε στο επίπεδο 10 και άνω. (*Όλα τα ξόρκια είναι της σχολής Μύθου, βοηθητικά για τα Τσιράκια τους, οι άλλες σχολές δεν τα χρειάζονται συνήθως).





Nείλης - Κροκοτοπία - Η Όαση

Θα τον βρείτε στην Κροκοσφίγκα, έξω από τη σχολή Ισσοροπίας.

Μαθαίνει τα απαραίτητα Ξίφη Πνευμάτων και Στοιχείων (με προαπαίτηση το επίπεδο 25) και τις Παγίδες Πνευμάτων και Στοιχείων (με προαπαίτηση το επίπεδο 20). 








Βρεκεκέξ - Μάρλεϊμποουν - Σταθμός Ντίγκμουρ

Βρίσκεται σε ένα υπόγειο κατάστημα στο σταθμό Ντίγκμουρ, απέναντι από τον δήμαρχο. 

Μαθαίνει τα ξόρκια: Λήψη Ισχύος, Απομύζηση Υγείας, Κλοπή Υγείας, Άντληση Υγείας, Εξάντληση Υγείας και Απομύζηση Ισχύος. Προαπαίτηση για τα ξόρκια είναι να είστε στο επίπεδο 25 και άνω. (*Όλα τα ξόρκια είναι βοηθητικά για τα τσιράκια. Ξόρκι Μύθου δεν υπάρχει, καθώς υπάρχουν όλα στον Τίσ'μα).



Τούπα Τάουα - Σελέστια - Πλωτή Χώρα

Βρίσκεται στο Χωριό των Υδροτυφλοπότικων. Για να αποκτήσετε τα ξόρκια πρέπει να ολοκληρώσετε τις αποστολές που σας δίνει.

Μαθαίνει τα ξόρκια: Περισπασμός, Πρόκληση, Ειρήνευση, Γαλήνευση, Υποταγή, Καθησύχαση και Κατευνασμός σε ενισχυμένη εκδοχή (Έχουν τη λέξη ''Μεγάλη'' μπροστά από τον τίτλο). Προαπαίτηση για τα ξόρκια είναι να είστε στο επίπεδο 50 και άνω.






Ένια Φλογοφέγγαρη - Άβαλον - Άγριο


Θα τη βρείτε στο Χωριό των Ελφ. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτή θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή, με την οποία ξεπαγώνει το χωριό και η ίδια.

Μαθαίνει τα Δόρατα Πυρός, Πάγου, Καταιγίδας, Θανάτου, Ζωής, Μύθου, Στοιχείων και Πνευμάτων. Όλα τα ξόρκια έχουν προαπαίτηση το επίπεδο 80.





Κάσια η Πονύκερη - Άβαλον - Άγριο

Θα τη βρείτε στο Αμανιτόχωρο, εφόσων ολοκληρώσετε το μπουντρούμι στον Πύργο της Λευκής Κουκουβάγιας και την ελευθερώσετε.

Μαθαίνει τα Μεγάλα Πρίσματα για όλες τις σχολές (είναι σαν τα κανονικά, αλλά ενισχυμένα για όλους τους εχθρούς). Προαπαίτηση για τα ξόρκια είναι το επίπεδο 70 






Ντιέγκο - Μαγούπολη - Δρόμος του Μονόκερου

Θα τον βρείτε έξω από την αρένα. Έχει ανάμεικτα ξόρκια σχολής και άστρων.

Μαθαίνει τα ξόρκια Μπλοκάρισμα Ζαλάδας, Πειθώ και Μπέρτα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο επίπεδο για να τα αποκτήσετε, αλλά προαπαίτηση είναι να είστε σε συγκεκριμένο βαθμό στην αρένα.





Ουλάντορ Αστρομίχλης - Σελέστια - Θυελλοδαρμένος

Είναι ο μόνος μυστικός καθηγητής της σχολής των άστρων. Έχει πολυμορφισμούς Σελήνης.


Μαθαίνει τους πολυμορφισμούς Δεντροέντ, Κολοσσού και Στοιχειών Πυρός και Καταιγίδας. Το απαιτούμενο επίπεδο κυμαίνεται μεταξύ 55-58, ανάλογα με το ξόρκι. Ωστόσο πρέπει να τους μάθετε με τη σειρά. Πχ. σε περίπτωση που δεν έχετε μάθει τον πολυμορφισμό Δεντροέντ δε θα μπορείτε να μάθετε αυτόν του Κολοσσού.










Αυτός ήταν ο οδηγός για τους μυστικούς καθηγητές. Από την Αζτέκα και μετά δεν υπάρχουν άλλοι. Ελπίζω στον κόσμο μετά την Πολαρίς να υπάρξουν κι άλλοι. Για τους άλλους εκπαιδευτές των αστρικών σχολών, αλλά και της Σκιάς θα υπάρξει άλλος οδηγός. Επίσης δεν υπάρχουν