Τρίτη 24 Μαΐου 2016

🌟 Μαγικό Πακέτο "Sparkling Jeweler Bundle" 🌟

http://gr.wizard101.gameforge.com/wizard101/gr/game/tour/bundleoverview
Έφτασε το νέο μαγικό πακέτο "Sparkling Jeweler Bundle" και είμαι σίγουρος ότι πολλοί είστε ενθουσιασμένοι! Είναι επηρεασμένο από τα κοσμήματα που τοποθετούμε ως προσθήκες στον εξοπλισμό μας. Θα περίμενε κανείς ότι αφορά τον νέο κόσμο, αλλά όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, δεν έχει κάτι που να μας παραπέμπει εκεί. Κοστίζει-όπως και όλα- 30.000 κορώνες και μαζί με τα περιεχόμενα του πακέτου, θα πάρετε δώρο 30 ημέρες Wizard Club. Μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ στην εικόνα. Ας δούμε λοιπόν τι περιέχει:




Πλούσιο Ορυχείο:
Ίσως από τα highlights του πακέτου. Πρόκειται για ένα αντικείμενο, το οποίο εξωτερικά μοιάζει με ορυχείο, το οποίο τοποθετείτε στο κάστρο σας. Στη συνέχεια εισέρχεστε μέσα και εσωτερικά είναι ένα ορυχείο με κρυστάλλους, όπου παίρνετε ανταμειβές. Ομολογώ πως είναι πανέμορφο! Τα χρώματα είναι μοναδικά και ταιριάζει στη διακόσμηση οποιουδήποτε κάστρου, από έναν κήπο με γρασίδι έως έναν χιονισμένο κήπο.







Κρυστάλλινη Πεταλούδα:
Το κατοικίδιο του πακέτου είναι μια κρυστάλλινη πεταλούδα, αρκετά ασυνήθιστη, αλλά πανέμορφη. Δίνει ένα ξόρκι, το δόρυ ισσοροπίας (6% διάτρηση σε όλα τα ξόρκια οποιαδήποτε σχολής). Μπορείτε επίσης να την βάψετε! Είναι από τα λίγα κατοικίδια που τους πηγαίνουν όλα τα χρώματα, έτσι μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή της όπως και όποτε θέλετε. Η συγκεκριμένη είναι στο προεπιλεγμένο χρώμα, ένα ιδιέταιρο ανοιχτό ροζ.




Κρυστάλλινος Μονόκερος 
Το τρίτο σημαντικότερο δώρο του πακέτου είναι ένα μόνιμο μεταφορικό, ο κρυστάλλινος μονόκερος. Είναι το πρώτο μεταφορικό του παιχνιδιού που δίνει επιπλέον στατιστικά, εκτός της ταχύτητας! Δίνει 40% ταχύτερη μετακίνηση, αλλά και 2% ακρίβεια στόχου! Επίσης είναι το δεύτερο μεταφορικό, το οποίο μπορείτε να βάψετε, όπως τα κατοικίδια. Έτσι μπορείτε να το κάνετε σετ με την πεταλούδα, ή να δοκιμάσετε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων. Το προεπιλεγμένο χρώμα και στο μεταφορικό είναι το ίδιο με της πεταλούδας. Δεν είναι πανέμορφο;


 Εξοπλισμός:
Επιπλέον θα λάβετε την Ενδυμασία και το Σφυρί (ραβδί) του Θρυψαλοπολεμιστή, καθώς επίσης και το θρυψαλοσφύρι αισθητικής. Τα δύο πρώτα σας δίνουν τα χαρακτηριστικά της σχολής σας. Υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά, ανάλογα με το επίπεδο που είστε. Δεξιά βλέπουμε την τήβενο και αριστερά το ραβδί. Αξίζει να σημειωθεί οτι και στα αγόρια και στα κορίτσια τα ρούχα φαίνονται το ίσιο, οπότε θεώρησα περιττό να βάλω και εικόνα κοριτσιού.






Το Θρυψαλοσφύρι Αισθητικής είναι διακοσμητικό, δηλαδή δεν δίνει κάποια χαρακτηριστικά, αλλά είναι μόνο για να είναι πιο όμορφο το outfit. Έρχεται σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με την κάθε σχολή (Αμέθυστος - Καταιγίδα, Περίδοτο - Μύθος, Κιτρίτης - Ισσοροπία, Νεφρίτης - Ζωή, Όνυχας - Θάνατος, Ρουμπίνι - Πυρός και Ζαφείρι - Πάγος). Παρακάτω θα δείτε πώς είναι το σφυρί για κάθε σχολή.